www.oncofysiomk.nl - Hoog gekwalificeerde fysiotherapeutische zorg in de oncologie
RSS

Recente posts

Verwendag 2014
Garanties uit het verleden.....
Start samenwerking

Categorie├źn

Algemeen
nieuws
verwendag 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Verwendag 2014

Het was heel spannend: hoeveel mensen zouden er komen?  Het was twee maanden geleden een leuk idee, maar hebben we alles kunnen regelen op zo'n korte termijn?
Gelukkig stonden we in de gratis kranten met een aankondiging en in het Noord Hollands Dagblad met een grote foto en artikel.
De dag zelf was het mooi weer en vrijwel alle vrijwilligers waren op tijd met een goed humeur. Om kwart voor elf, een kwartier voor het begon, zaten er al mensen te wachten. Dat gaf ons een goed gevoel!! En de hele ochtend kwamen er veel bezoekers op ons evenement. We hoorden goede geluiden en enthousiaste meningen. Het gaf ons een goed gevoel over ons initiatief.
In de loop van de dag werd het rustiger en daarom deden we de verloting iets eerder. Sommige mensen bleven er op wachten, er waren ook zulke mooie prijzen....

Dit evenement heeft onze harten verwarmd en ALLE vrijwilligers van dit jaar hebben al toegezegd volgend jaar weer van de partij te zijn.
We beloven u nu al dat het dan een grotere versie wordt, met nog meer vrijwilligers en sponsoren. Allemaal om u een mooie verwendag te geven


2 Reacties op Verwendag 2014:

Comments RSS
replica watches on zaterdag 30 maart 2019 07:06
Can't wait!
Reageren op een reactie


192.168.l.254 on zaterdag 30 november 2019 03:54
Great to be on this website, you shared content which is valuable and easy to understand.Keep sharing more similar stuff.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint