www.oncofysiomk.nl - Hoog gekwalificeerde fysiotherapeutische zorg in de oncologie
RSS

Recente posts

Verwendag 2014
Garanties uit het verleden.....
Start samenwerking

Categorie├źn

Algemeen
nieuws
verwendag 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Start samenwerking

START SAMENWERKING

Zeer ondernemende dames hebben het initiatief genomen om samen te werken aan een sterke oncologische fysiotherapie groep in Midden Kennemerland. Ik ben daar één van en geniet van de besluitvaardigheid van deze groep. In plaats van ellenlange vergaderingen en besluitloze collega's zijn wij in volle vaart op weg om een succes te maken van dit initiatief!!

Alle vier zijn we gepassioneerd over oncologie fysiotherapie. Door het combineren van (opgeteld) zo'n 75 jaar ervaring in oncologie en lymfologie durven wij te stellen dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden in onze behandelingen. En dit gaan we ook uitdragen.

In de komende jaren gaat u meer van ons horen in duidelijke taal. En wij willen u graag uitnodigen om mee te denken en mee te praten over dit vakgebied. Dit kan gaan over vakinhoud, maar zeker ook over wat u graag zou willen zien, wat u mist en uw ideeën over hoe het beter kan.

We gaan ervoor, samen met u!!

JoAnne

1 Reactie op Start samenwerking:

Comments RSS
repliche uomo on zaterdag 30 maart 2019 16:59
It is needed different type of stories and reviews to get best instructions.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint