www.oncofysiomk.nl - Hoog gekwalificeerde fysiotherapeutische zorg in de oncologie
RSS

Recente posts

Verwendag 2014
Garanties uit het verleden.....
Start samenwerking

Categorie├źn

Algemeen
nieuws
verwendag 2014
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Verwendag 2014

Het was heel spannend: hoeveel mensen zouden er komen?  Het was twee maanden geleden een leuk idee, maar hebben we alles kunnen regelen op zo'n korte termijn?
Gelukkig stonden we in de gratis kranten met een aankondiging en in het Noord Hollands Dagblad met een grote foto en artikel.
De dag zelf was het mooi weer en vrijwel alle vrijwilligers waren op tijd met een goed humeur. Om kwart voor elf, een kwartier voor het begon, zaten er al mensen te wachten. Dat gaf ons een goed gevoel!! En de hele ochtend kwamen er veel bezoekers op ons evenement.

Garanties uit het verleden.....

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van chirurgische ingrepen bij lymfoedeem. Jaren geleden was Dhr Nieuborg, chirurg, daar mee begonnen in Capelle aan de IJssel. Een lymfe-shunt: een verbinding tussen bloedvat en lymfevat, waardoor de blokkade omzeilt kon worden. Prachtig idee en vaak uitgevoerd.
In onze praktijk maakten we helaas maar al te vaak mee dat de werking tegenviel en de shunt weer 'dichtgeslibt 'was.... De patiënten teleurgesteld en Dhr Nieuborg niet te bereiken.

Jarenlang hebben we niets meer vernomen van deze techniek tot in de Telegraaf het stukje kwam over Dr Ulrich, plastisch chirurg aan het Radboudziekenhuis.

Start samenwerking

START SAMENWERKING

Zeer ondernemende dames hebben het initiatief genomen om samen te werken aan een sterke oncologische fysiotherapie groep in Midden Kennemerland. Ik ben daar één van en geniet van de besluitvaardigheid van deze groep. In plaats van ellenlange vergaderingen en besluitloze collega's zijn wij in volle vaart op weg om een succes te maken van dit initiatief!!

Alle vier zijn we gepassioneerd over oncologie fysiotherapie. Door het combineren van (opgeteld) zo'n 75 jaar ervaring in oncologie en lymfologie durven wij te stellen dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden in onze behandelingen.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint